top of page
Zoeken

Hoe UMI premium vlees een ware kunst van smaak en kwaliteit is geworden.

Bijgewerkt op: 2 mei

UMI, een leverancier van premium vlees sinds 1965, levert kwaliteitsvlees aan klanten over de hele wereld. Het bedrijf heeft een eenvoudige maar vitale filosofie, namelijk werken in harmonie met de natuur en tegemoetkomen aan de eisen van de klanten.


Wat UMI onderscheidt van de concurrentie is de unieke herkomst van het vlees. Het is afkomstig van de enige Uruguayaanse runderen die minimaal 200 dagen graan gevoerd zijn en Angus gecertificeerd zijn. Dit resulteert in een stuk premium vlees met een minimale marmeringsscore van 5. Slechts een klein percentage van het vee wordt geselecteerd voor de productie van het UMI-vlees.

UMI premium vlees

De filosofie van UMI, "The Art of Beef", komt tot uiting in de presentatie van het vlees, dat verpakt is als een waar kunstwerk, geschilderd door de beroemde kunstenaar Ignacio Zuloaga. Het selectieproces van het vlees is zeer streng, alleen het beste vlees voldoet aan de eisen van UMI.


UMI's toewijding aan kwaliteit gaat verder dan alleen het vlees zelf. Het bedrijf streeft naar duurzaamheid en verantwoord ondernemen door in harmonie met de natuur te werken en de voedselveiligheid te waarborgen. UMI blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardig vlees aan klanten die op zoek zijn naar de beste kwaliteit en smaak.


Bekijk de producten hier

bottom of page