top of page

Schnitzel

Prep Time:

5 minuten

Cook Time:

10 minuten

Serves:

5 Servings

het recept

This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content. Want to view and manage all your collections? Click on the Content Manager button in the Add panel on the left. Here, you can make changes to your content, add new fields, create dynamic pages and more.

Your collection is already set up for you with fields and content. Add your own content or import it from a CSV file. Add fields for any type of content you want to display, such as rich text, images, and videos. Be sure to click Sync after making changes in a collection, so visitors can see your newest content on your live site.

Ingredients

  • 400gr schnitzels

  • Zout en peper

  • 250gr ongezouten roomboter

  • Verse petersalie

  • 1 citroen

Preparation

Stap 1


De pan moet groot genoeg zijn voor twee schnitzels. Verwarm de pan en voeg de ongezouten roomboter toe. Als de boter gesmolten is kunnen de schnitzels worden toegevoegd. Bak iedere kant 4-5 minuten totdat ze goudbruin zijn. Leg de filets op een keukenpapier en bestrooi met zout en peper. Verdeel de schnnitzels over de de borden en garnaa met peterselie en een schijfje citroen.




bottom of page