
het recept
This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content. Want to view and manage all your collections? Click on the Content Manager button in the Add panel on the left. Here, you can make changes to your content, add new fields, create dynamic pages and more.
Your collection is already set up for you with fields and content. Add your own content or import it from a CSV file. Add fields for any type of content you want to display, such as rich text, images, and videos. Be sure to click Sync after making changes in a collection, so visitors can see your newest content on your live site.
Ingredients
80 gram carpaccio
Rucola
Balsamicoazijn of truffelmaynoaise
Kappertjes
Citroen
Peper en zout

Preparation
Stap 1
Haal de carpaccio ruim van te voren uit de vriezer om te ontdooien. Let op: er moet zuurstof bij de carpaccio kunnen om mooi rood op te kleuren. Dek de carpaccio daarom niet in zijn geheel af. Wanneer de carpaccio ontdooit is kunt u naar stap 2.
Stap 2
Leg een bord klaar. Maak de carpaccio aan de bovenkant vrij zodat u met een beweging van 180 graden de carpaccio op het bord kan leggen. Trek nu het laatste stukje folie er voorzichtig van af.
Stap 3
Schep 2 theelepels met kappertjes uit het potje. Snij vervolgens 3 cherry tomaatjes door de helft. Snij hierna de citroen in partjes. Rasp daarna de Parmezaannse kaas en pak ten slotte de rucola.
Stap 4
De carpaccio kan nu worden belegd. Zorg voor een gelijke verdeling en de carpaccio kan worden afgemaakt met de toppings balsamicoazijn, peper en zout. Voila, de carpaccio is gereed.