top of page
Zoeken

MeatClub: uw totaalleverancier in vlees en meer

Bijgewerkt op: 2 mei


BannerMeatClub

MeatClub is groeiend bedrijf gevestigd in Bilthoven, dat zich richt op de horeca, groothandels en retail. Als totaalleverancier biedt MeatClub een breed assortiment aan producten, waaronder vlees, vis, zuivel en groente.


Bij MeatClub is het wij-gevoel belangrijk. Ze vinden het essentieel om klanten de kwaliteit en service te verlenen die zij verdienen. Door deze persoonlijke benadering bouwt MeatClub aan duurzame relaties met klanten, samen voor elkaar en door elkaar als Club.

MeatClub is trots op hun kennis en ervaring in de vleesindustrie. Van vader op zoon doorgegeven, zit vlees in hun bloed. Als specialist in vlees biedt MeatClub de hoogste kwaliteit aan haar klanten. De vleesproducten komen direct van de bron en worden zorgvuldig geselecteerd en verwerkt.


Naast vlees biedt MeatClub ook andere producten van hoge kwaliteit aan. Zo leveren zij vis van duurzame bronnen en verse groente van lokale telers. De zuivelproducten komen van Nederlandse koeien die grazen in de wei Door deze korte lijnen met de producenten, zorgt MeatClub voor verse en kwalitatieve producten voor haar klanten.


Om het bestelproces nog gemakkelijker te maken, heeft MeatClub een webshop waar klanten eenvoudig kunnen bestellen. Zo kunnen klanten hun bestellingen zelf samenstellen of gebruik maken van eerder gemaakte bestellijsten. Daarnaast biedt MeatClub advies op maat voor de ideale samenstelling van uw menu.


Door hun ervaring en persoonlijke aanpak, heeft MeatClub een goede reputatie opgebouwd in de branche. Het is dan ook niet verwonderlijk dat MeatClub al jaren een betrouwbare horecaleverancier is voor vele klanten. De productie, opslag en transport worden kwalitatief hoog in het vaandel gehouden.


Kortom, als u op zoek bent naar een totaalleverancier voor uw horeca, groothandel of retail bedrijf, bent u bij MeatClub aan het juiste adres. Met hun persoonlijke aanpak en hoogwaardige producten kunt u rekenen op een duurzame en persoonlijke relatie, samen voor elkaar en door elkaar als Club.


Ga voor meer informatie naar www.meatclub.nl


Groente MeatClub

bottom of page